EKO İKLİM ZİRVESİ

Avrupa Birliği Yeşil Mutabakatı ve Paris İklim Anlaşması gereğince Türkiye, 2053 yılına kadar 60 milyar Avro “Karbon Vergisi” yükü ile karşı karşıyadır. Bu devasa kaynağı ülke ekonomisine kazandırmak için yapılacak ilk iş, küresel ısınma kaynaklı iklim değişikliği konusunda işletmelerimizde ve toplum genelinde farkındalık oluşturmaktır. Bu amaca yönelik olarak atılan ilk ve en güçlü adım olan #ekoiklim #fuarı “İklim Değişikliği” ve “Yeşil Dönüşüm” konularında küresel düzenlemelere en doğru şekilde ve hızla hazırlanmak, iklim değişikliği ile mücadele ve ekonomiye etkisinin en aza indirilmesi için ortak akıl oluşturmak amacıyla 30-31 Mart tarihleri arasında ATO Congresium’da gerçekleştiriliyor. Zirveyi ziyaret eden #altinegitim1997 #ortaokul #öğrenci leri, farklı sektörlerde konuyla ilgili yapılan çalışmalar hakkında birçok bilgi alma şansı yakaladılar.