OKUL ÖNCESİ

Altın Eğitim Okul Öncesi

Özel Altın Eğitim Okullarında eğitim anlayışı çoklu zekaya dayalı olup, tam öğrenme modeli uygulanmaktadır.

Arthur Versild; okuldaki çalışma dile dayalı olduğu için çocuğun başarısı ile dil gelişimi arasında sıkı bir bağlantı olduğunu belirtmektedir. İlkokullarda aynı sınıflarda öğrenim gören okul öncesi eğitimden geçmiş çocuklarla, doğrudan doğruya ilkokula başlamış çocuklar arasında bazı farklılıklar olacaktır.

Artık bütün dünyada okul öncesi eğitimin önemi anlaşılmış ve zorunlu kılınmıştır. Bu dönemde yapılan eğitim, çocuğun okul yaşamındaki ve gelecekteki başarısı için temel bir yönlendirmedir. Uyguladığımız programlarla çocuklarımız için bir sonraki eğitim programlarını izleyebilmelerine olanak sağlayacak bir hedef belirliyoruz.

Anasınıfı öğrencilerimiz; çalışırken mutlu olurlar; gözlerinin içi güler. Özgüvenli ve sevgi doludurlar; çünkü biz bilgi ve sevgiyi harmanlayarak güvenli bir ortamda öğrencilerimizin gelişmesi için profesyonel hizmet sunuyoruz.

Eğitim – öğretim kadromuz alanında uzman, deneyimli eğitimcilerden oluşmaktadır. Modern eğitim yöntemlerinin yer aldığı ana program; Müzik, Resim, İngilizce, Bilişim Teknolojileri, Beden Eğitimi, Yaratıcı Drama eğitimleri ile zenginleştirilerek uygulanmaktadır.

Günümüz çocuklarının isteklerinin çoğu, ihtiyaçlarının ise pek azı karşılanıyor. Özel Altın Eğitim Okulları çocuklarınızın ihtiyaçlarını karşılamak için hizmet vermektedir.

İleri Öğrenme

6 yaş grubu ana sınıfı öğrencilerimizle, onları ilköğretim 1. sınıfa daha iyi hazırlamak için, öğretim yılının 2 döneminde "İleri Öğrenme Çalışmaları" adı altında bir dizi çalışma yapılmaktadır. Bu çalışmanın amacı öğrencilerimizin öğrenme pencerelerinin en açık olduğu bu çağda, ileri bilgileri kavramalarına zemin hazırlayacak alt yapıyı oluşturmaktır. Okulumuz matematik odası, fen laboratuvarı, bilgisayar dersliği, resim atölyesi (teknoloji ve tasarım dersliği) gibi alanlarda yapılan çalışmalarda, ele alınan konuya ilişkin yapılanlar ve öğrencinin algılamaları, öğrenci tarafından ileri öğrenme çalışmaları defterinde resimle ifade edilmektedir.