HOŞGELDİNİZ

23 Yıl
Özel Okul Tecrübemiz
11 Yıl
Öğretmenlerimizin okulumuzda ortalama çalışma süresi
42 Yıl
Öğretmenlerimizin yaş ortalaması
Üniversite yerleştirme başarımız
Okullarımızda 10 yıl ve üzeri meslek tecrübeli öğretmen oranı
Öğrencilerimizin, okullarımızda bir üst okula devam etme oranı

Altın Eğitim Okulları - Kurucu'dan Mesaj from Altın Eğitim on Vimeo.

Merhaba,

Bütün okullar size yüksek akademik standartlar, uyguladıkları mükemmel, çok yönlü eğitimler, elde ettikleri yüksek sınav başarıları hakkında övündüğünde, çocuklarınız için doğru okulu seçmek zor olabilir.

Bizler, iyi bir okulu değerli kılan en önemli kriterin, binalar veya tesisler değil, insanlar olduğuna inanıyoruz ve Altın Eğitim’de, olağanüstü bir öğretmen ekibine liderlik etmekten gurur duyuyorum. Bununla birlikte, okulumuza geldiğiniz anda olumlu bir enerji, bir ruh, sıcaklık, birlik beraberlik ve sevgimizi hemen hissedeceksiniz.

Tabii ki, bilimsel disiplinle yürüttüğümüz akademik çalışmalarımız, işimizin özüdür. Ayrıca öğrencilerimize sınıf ortamı dışında, drama, müzik, tiyatro, kulüp etkinlikleri, spor ve uluslararası projelere katılım gibi önemli fırsatlar sunarız. Ama, önceliğimiz okulumuzdaki ve çevremizdeki her insanın mutlu olmasıdır. Tecrübelerimize göre, eğer öğrencilerimiz mutluysa, başarı onları takip eder.

Umarım internet sitemiz size Altın Eğitimli olmanın nasıl bir olgu olduğunu ve çocuğunuzun burada mutlu olup olamayacağı konusunda bir fikir verir. Daha detaylı bilgi almak istiyorsanız, lütfen bizi ziyaret edin. Burada kaliteli eğitim alanları ve açık fikirli insanlar bulacaksınız.

Saygılarımla,

Tolga ÖZDEMİR