HOŞGELDİNİZ

22 Yıl
Özel Okul Tecrübemiz
11 Yıl
Öğretmenlerimizin okulumuzda ortalama çalışma süresi
42 Yıl
Öğretmenlerimizin yaş ortalaması
Üniversite yerleştirme başarımız
Okullarımızda 10 yıl ve üzeri meslek tecrübeli öğretmen oranı
Öğrencilerimizin, okullarımızda bir üst okula devam etme oranı

Altın Eğitim Okulları - Kurucu'dan Mesaj from Altın Eğitim on Vimeo.

Merhaba,

Okulumuz, misyonunu, 20 yıldan uzun bir süre önce tasarlandığından bu yana, kararlı bir şekilde devam ettirmektedir. Çocuklara hayallerini gerçekleştirme cesaretini vermek arzumuz, önceliğimizdir.

Öğrencilerimizin akademik olarak çıtalarının en üstünde olmaları, aynı zamanda bilim, sanat, kültür ve sporda kendilerini geliştirmeleri için çaba gösteriyoruz. Bu becerileri kazanmaları, onları bütünleşen dünyada, geleceğin liderleri olarak yer almalarına daha iyi hazırlayacaktır. Eğitim yaklaşımımızda merak ve yaratıcılık temeldir. Ebeveynleri, öğrencileri ve öğretmenleri büyük düşünmeye teşvik ediyor ve onlara hayallerini gerçekleştirmek için gerekli araçları sağlıyoruz.

“Eğitim yaklaşımımızda merak ve yaratıcılık esastır.”

Nasıl ki bir test puanı bir öğrencinin tüm hikayesini anlatamazsa, bir web sitesi de okulumuzun biricikliğini anlatamaz. Bizi gerçekten anlamanız için, sizi tanışmaya davet ediyorum. Bir okul etkinliğimize katılmanızı veya size özel bir tanıtım için uğramanızı tavsiye ederim.

Kapım her zaman açık.

Saygılarımla,