Altın Eğitim Kurumları, insanların, kültürlerin ve fikirlerin çeşitliliğini kucaklayan ve eşit fırsatlar sunan bir işverendir. Altın Eğitim'de, öğretmenlerimizin okulumuzun kalbi olduğunu düşünürüz. Öğretmenlerimiz, öğrenme ortamını hazırlar, ortamın içerik ve tutarlılığını sağlar, rol modelleri olarak hizmet eder ve öğrencilerimizin hayatlarını sonsuza dek şekillendirirler. Her öğrencinin başarısı için sayısız fırsat yaratırlar.

Altın Eğitim'in amacı, okulun misyonuna ilham veren, yaratıcı, çalışkan ve işini seven öğretmenleri işe almak ve uzun yıllar birlikte çalışmaktır.

Öğretmenlerimizi, onları mükemmelleştirmeye teşvik eden bir çevre, gelişmelerine ve büyümelerine yardımcı olan bir eğitim ortamıyla destekliyoruz.

NEDEN ALTIN EĞİTİMDE ÖĞRETMENLİK?

Siz de bizim gibi düşünüyorsanız, aşağıdaki başvuru formunu doldurabilirsiniz. *** İş başvurusu için özgeçmişinizin fotoğraflı olmasına dikkat ediniz. Fotoğrafsız belgeler dikkate alınmamaktadır.***