ANKARA EĞİTİM PLATFORMU

Okulumuz Ankara Eğitim Platformu üyesidir.

Ankara Eğitim Platformu ne yapar?

Onlarca farklı eğitim kurumunun bulunduğu günümüzde, Ankara Eğitim Platformu’nun en büyük amacı, ülkemizdeki eğitim sektörünün standartlarını yükseltmek, ülkemizin eğitim kalitesini dünya okulları ile rekabet edecek düzeye taşımaktır. Bunun için Ankara Eğitim Platformu üyesi kurumlar:

Eğitimden kazandığını, yine eğitime yatırır. Öğretmenine, öğrencisine, okuluna ve sisteme yatırım yapar; reklama değil.

Düzenlediği çalıştaylar ile eğitim sektöründeki sorunları tespit eder, bu sorunlara işe yarar çözümler üretir ve bu çözümleri hayata geçirir.

Platforma üye olan veya olmayan okullardaki eğitim kalitesinin yükselmesine yönelik çalışmalar yapar. Eğitim sektörünün gelişmesi için çeşitli organizasyonlar, seminerler, konferanslar düzenler.

Gelecekte de bu amaçlarını gerçekleştirmek için çalışacak Ankara Eğitim Platformu, ilkelerini savunan girişimci, etkili bireyler yetiştirir.