08 Haziran 2018 By In Blog style

Yükselen Akım 21. Yüzyıl

Sevgili Öğrencilerimiz ve Değerli Velilerimiz,

Sizlerle bu aralar trend olan “21. yüzyıl insanı olmak” konusunda paylaşımda bulunmak istiyorum.
Sevgili Öğrencilerimiz, yazının içeriğini okuduktan sonra, tatil boyunca ne yapmanız gerektiğine akıllı ve aklını kullanan bireyler olarak siz karar vereceksiniz.

10 Şubat 2018 By In Blog style

Bazı olayların destanı yazılır ama bazı toplumlar kendi mücadelelerinin destanını gerçekleştirirler. Böyle bir destandır Çanakkale. Türk Milleti tarafından yazılmıştır.

04 Şubat 2018 By In Blog style

kelebekler

Kelebekler doğanın en güzel ve en sevilen yaratıklarıdır. Güneşli bir yaz günü, can alıcı renklerle bezenmiş bir kelebek gördüğümüzde içimize bir mutluluk dolar. Peki dünyada boyları 1,5 ila 30 cm arasında değişen 200.000 farklı kelebek türü olduğunu biliyor muydunuz?

04 Ocak 2018 By In Blog style

Merhaba sevgili anne ve babalar,

2018 yılına sağlık, sevgi ve huzur ile girmiş olmanızı diliyoruz. Bizler de heyecan ve umutla yeni yıla girmiş bulunuyoruz.
Yeni yıl ile birlikte çocuğunuzun tüm olumsuzlukları geride bırakıp motivasyonunu arttırarak gelişimini sağlamak üzere sizlere çok kolay uygulanabilecek 5 tavsiyede bulunmak isteriz.

E- Bülten Aboneliği

Okulumuzla ilgili haberleri almak için lütfen mail listemize kaydolunuz

logoAE

Buradasınız: Home Blog