06 Ekim 2017 By In Blog style

Merhaba Altın Eğitim,

Hem dünyada hem ülkemizde baş döndüren değişimler sürecindeyiz. Özellikle eğitim alanında yaşadığımız bu değişiklikleri takip ederek, doğru analiz edebilmek, stratejiler geliştirebilmek ve uygulamaya geçerek başarılı sonuçlar elde edebilmek için ben ve ekibim ciddi bir çalışma içerisindeyiz.

09 Haziran 2017 By In Blog style

Sevgili Öğrenciler,
Her insan özeldir. Siz de çok özelsiniz. Bir yılın sonunda hepiniz güzel bir tatili hak ettiniz. Yaz gelip okullar kapandığında öğrenciler genellikle ders çalışmaya ara vermek ister. Ancak güzel bir tatil; eğlenceli, dinlendirici, rahatlatıcı bir şekilde geçirilirken aynı zamanda bilişsel ve psikolojik anlamda da geliştirici olmalıdır.

08 May 2017 By In Blog style

Hiç düşündünüz mü? Zaman nasıl bu kadar hızlı geçiyor, saniyeler nasıl da böylesine akıp gidiyor, hiç bitmesin istediğimiz günler nasıl oluyor da bir anda geceye bürünüyor?

09 Mart 2017 By In Blog style

Sevgili Velilerimiz,

Uzun yazılar okumaktan sıkıldığınızı biliyorum, sizlerle farklı zamanlarda paylaşımlarda da bulunuyoruz; ancak okulumuzda yürüttüğümüz ve yapmayı planladığımız çalışmalarla ilgili olarak sizlere gönderdiğim bu paylaşımları okumanızı önemle rica ediyorum.

Buradasınız: Home Blog