İz Bırakan Eller!

Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, yaratıcılıklarını ve yeteneklerini sergilemek için harika bir yılsonu etkinliği düzenlediler. Öğrencilerimizin emekleri ve tutkularıyla hazırladıkları "İz Bırakan Eller" resim sergisi ve konser, büyük bir heyecan ve coşkuyla gerçekleştirildi.

Farklı tekniklerin kullanıldığı ve çeşitli temalara odaklanılan bu sergi, öğrencilerimizin sanat becerilerini gözler önüne serdi. Konser ise keyifli bir müzikal deneyim sunarak izleyicileri adeta büyüledi; öğrencilerimizin müzikal yeteneklerini ve tutkularını sergilemelerine olanak sağladı.

Bu önemli etkinliği gerçekleştirmek için emek veren tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Onların disiplinli çalışmaları, tutkulu performansları ve sanatsal yetenekleri, bu etkinliği unutulmaz kıldı. Ayrıca, etkinliğimize katılan ve öğrencilerimizi destekleyen tüm ailelere ve sanatseverlere teşekkürlerimizi sunuyoruz.