4. Sınıf Tatil Önerileri

8 Haziran - 17 Eylül 2018 YAZ DÖNEMİ

SINIF ÖĞRETMENİ

Sevgili Veliler,

Yaz tatili boyunca çocuğunuzla kaliteli zaman geçirmeye özen göstermelisiniz. Her durumda sevginizi gösteriniz . Onlara güvendiğinizi bilmeye ihtiyaçları var. Tatil boyunca iletişim kurunuz. Çocuğunuzu kendi haline bırakmayınız .Birlikte yapacağınız tatil planı doğrultusunda, birlikte hareket ediniz. Kitap okuma saatlerinde birlikte okuyunuz.
Ev işlerinde mutlaka sorumluluk veriniz. Günlük tutmaya teşvik ediniz. Teknolojik araç ve gereçleri kullanımlarına mutlaka sınırlama
getiriniz.

Mutlu bir tatil dileğiyle selam ve sevgiler.

İNGİLİZCE

Hepimiz için çok yoğun bir dönemin daha sonuna geldik. Bu sene, İngilizce becerilerinizde büyük bir sıçrama gösterdiniz. Sizleri tebrik ediyorum. Daha önce oluşturduğumuz sağlam temelin üzerine çok güzel bir bina inşa etmeye başladık. Tatilde yapılacakların en başında tabii ki dinlenmek ve eğlenmek geliyor. Bunların yanında, zamanınızı iyi kullanmak ve bunca emeğimizin daha da kalıcı hale gelmesini sağlamak için tatilinizin içine İngilizceyi de sığdırmalısınız.

Explorers Online alıştırmalarımızı tekrar yapalım. 1. kitabın tüm alıştırmaları ve 2. kitabın ilk beş ünitesini yapabilirsiniz.
Okulumuzun web sitesinde bulunan, önerdiğimiz internet adreslerinde hem kaliteli hem de eğlenceli zamanlar geçirelim.
Snow White and the Seven Dwarfs ve Frankenstein at School kitaplarınızı tekrar okuyalım.
Ailemiz ile birlikte seçeceğimiz en az beş filmi, alt yazılı olarak izleyelim.
Fırsat buldukça ve yabancı turistlerle karşılaştıkça hemen arkadaş olma fırsatları yaratalım. Bir “Hello...!” dememiz muhabbetimizin başlamasına belki de ileri ki zamanlarda mektup arkadaşı olmamıza vesile olacaktır.

FRANSIZCA

Sevgili Çocuklar,

Güzel, başarılı bir yılın ardından uzun bir tatil sizleri bekliyor. Tatil boyunca öğrendiğimiz Fransızca şarkıları dinleyebilir, çizgi film ve kısa filmler izleyebilirsiniz. Yaz tatili için sizlere tavsiyem:
* Fransız kültür merkezini ailenizle birlikte ziyaret edebilirsiniz.
* https://www.education.vic.gov.au/languagesonline/french/french.htm  sitesinden yararlanabilirsiniz.

YARATICI DRAMA

Altın Eğitimin Altın Çocukları. Uzun, keyifli ve heyecan verici bir dönemi daha başarıyla bitirdiniz. Şimdi TATİL ZAMANI!!! Öncelikle bir güzel dinlenin ve yapmaktan en çok hoşlandığınız şeyleri yapın. Sokakta bol bol oynayın. Hatta Drama dersinde öğrendiğiniz oyun ve alıştırmaları arkadaşlarınıza öğretin ve liderlik yapın. Okulumuzda, evimizde hayvanlara gösterdiğimiz ilgiyi, şefkati sokak hayvanları içinde yapmayı ihmal etmeyin. Unutmayın, biraz yemek ve özellikle su hem onları hem de yaşamlarına dokunduğunuz için sizi mutlu edecektir.

SİZLERİ ÇOK SEVİYOR VE ÇOOOK GÜZEL BİR TATİL DİLİYORUM.

MÜZİK

Sevgili öğrencilerim, güzel bir yılı geride bıraktık. Tatilinizi bol bol müzik dinleyip dans ederek,sosyal ve sanatsal aktivitelere katılım sağlayarak değerlendirmenizi tavsiye ediyorum.

İyi Tatiller!

GÖRSEL SANATLAR

Uzun uğraşlar ve emekler sonucunda ne mutlu size ki bir üst sınıfa geçerek biraz daha büyüdünüz. Sizler bu zamanınızın kıymetini bilmeli ve geleceğinizi çok iyi planlamalısınız. Tatil süreçleri bu gibi durumlarda düşünmek için çok iyi zamanlardır. Sizler de tatilinizi çok iyi değerlendirip bol bol gezin, dinlenin, araştırın, okuyun, aylık bilim dergilerini takip edip güncel olaylardan haberdar olun.

Hepinizi çok seviyorum, sevgi ile kalın.

BEDEN EĞİTİMİ

Sevgili Öğrencilerimiz,

Sizlerle beraber dolu dolu ve başarılı bir dönem geçirdik. Şimdi sizi güzel bir tatil bekliyor... Aileniz ve arkadaşlarınızla beraber iyi ve eğlenceli bir tatil geçirmenizi dilerim.

Tatilde bol bol oyun oynamanızı, sportif etkinliklere katılmanızı, yüzmenizi, düzenli ve sağlıklı beslenmenizi istiyorum. İyi tatiller :)

E- Bülten Aboneliği

Okulumuzla ilgili haberleri almak için lütfen mail listemize kaydolunuz

Altinegitim Shape Logo beyaz