İlkokul

Sosyal Projeler Eko-Okul çalışmaları kapsamında 3. sınıf öğrencilerimiz çevre gezisi yaparak doğadaki değişimleri gözlemledi, fotoğrafladı.

İlkokul öğrencilerimiz okul başkanlığı seçimi heyecanını yaşadılar. Çok az bir farkla Hira kazandı. Kendisine çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Öğrencilerimiz spor yaparak hem ruhlarını hem bedenlerini dinlendiriyor ve geliştiriyorlar. Spor yapmanın mutluluğunu küçük yaştan itibaren yaşıyorlar.

4. Sınıf öğrencilerimiz kendileri yazıp oynadıkları "Yaramaz İkizler" adlı oyunu drama dersinde sergilediler.

Our students continued to learn and use their language skills through play and games. From "Water Scrabble" to an English obstacle course...our students had a blast!
İngilizce Oyun Şenliği ile 2. dönemin son haftasını çok eğlenceli geçirdik. Yumurta oyununda sözcükleri bulurken, havuz oyununda da birçok kelime ürettik. Ayrıca, kurduğumuz parkurda yıl boyunca öğrendiklerimizi coşkuyla tekrarladık. Yaz tatiline heyecanla ve keyifle başlıyoruz.

Türk Hava Kuvvetleri'nin Etimesgut'ta bulunan Hava Müzesini gezen İlkokul öğrencilerimiz, yetkililerden havacılık ile ilgili bilgiler aldı uçak kokpitlerine oturdular. Öğrencilerimizin heyecanları görülmeye değerdi.