İlkokul

21. Okuma Bayramı hepsi ilk sefer ki gibi heyecanlı ilk günkü gibi güzel.

Les élèves de 4e année ont appris à faire des crêpes dans leur cours de Français. Après avoir mélangé de la farine, du lait, du beurre et des œufs, ils ont mangé de belles crêpes.

2-3-4 ve 5. sınıf öğrencilerimiz AFAD Etkinliklkeri çerçevesinde Kafadarlar Tiyatro oyunu ile Gençlerin Gözünden AFAD ve Afetleri Önleme Yolları resim sergisini gezdiler

Anasınıfı ve İlkokul öğrencilerimiz, Leo Da Vinci Mona Lisa Macerası filmini izlediler. Leonardo ve arkadaşları Lorenzo ve Giaconda ile kayıp hazinenin peşine düştüler ve kendilerini bilmedikleri maceraların içine sürüklediler.

Çocuklarımız her yıl Pafin'i sabırsızlıkla bekliyor. 12 yıldır okulunuzu ziyaret eden Deniz Papağanı Pafin ile harika bir gün geçirdik. İlkokul ve Ortaokul öğrencilerimiz satın aldıkları kitapları ile okuma saati gerçekleştirdiler. Seneye görüşmek üzere sevgili Pafin.

İlkokul öğrencilerimiz sözleşmişcesine!!! bugün yataktan kalkıp rengarenk pijamalarıyla okula gelmişler :)