Tatil Önerileri

9 Haziran - 18 Eylül 2017 YAZ DÖNEMİ

SINIF ÖĞRETMENİ

Sevgili öğrencilerim,

Sizinle beraber güzel bir yıl geçirdik. Eğitim-öğretim hayatınızın ilk temellerini burada attık. Sizlere gelecekteki eğitim-öğretim hayatınızda başarılar diliyorum.
Uzun bir yaz tatili döneminde bolca arkadaşlarınızla parklarda oynayın, sinemalara ve tiyatrolara gidin. Dinlenmek ve eğlenmek sizin yeni eğitim-öğretim hayatınızda işinize çok yarayacak.
Hepinizi çok seviyorum ve özlemle kucaklıyorum.

GÖRSEL SANATLAR

Güzel etkinliklerle dolu müthiş bir yılın sonuna daha geldik. Tatil döneminde sizden isteğim bol bol sanat atölyelerini ziyaret ederek sanat etkinliklerine katılım sağlamalarını istiyorum. Sağlıklı, mutlu bir tatil diliyorum.

BEDEN EĞİTİMİ

Sevgili Öğrencilerimiz,

Beraber bir yılı bitirdik. Sizlere bazı önerilerde bulunacağım. Tatilde,
- Bol bol dinlenin, gezin, eğlenin.
- Güneşten faydalanalım ve bazı günler saatlerini ayarlayarak dışarıda oyunlar oynayalım, spor yapalım.
- Tatilde bol bol yüzelim.
- Derslerde öğrettiğim oyunları arkadaşlarınıza da öğretip beraber oynayabilir, güzel vakit geçirebilirsiniz.
- Disiplin olmadan başarı olmaz. Bu yüzden öğrencilerimizi disipline etmenin en kolay ve zevkli yolu spor yapmaktır. Çocuklarımızı lütfen herhangi bir spor kursu ya da kulüplere yazdırmanızı önemle tavsiye ederim.

Sevgilerimle hepinizi öpüyorum. Ailenizle birlikte iyi tatiller diliyorum.

Buradasınız: Home Anasınıfı Tatil Önerileri