Tatil Önerileri

19 Ocak - 5 Şubat 2018 KIŞ DÖNEMİ

SINIF ÖĞRETMENİ

Sevgili öğrencilerim,

Sizinle güzel ve birazda yorucu bir dönem geçirdik. 15 günlük bu tatilde bol bol dinlenip aşağıda önerdiğim etkinlikleri de yapabilirsiniz. Sizleri çok özleyeceğimi bilmenizi isterim. Hepinizi kucaklıyorum ve sevgiyle öpüyorum.

• Ailenizle beraber kaliteli paylaşımlar yaşayın. (oyunlar oynayın, hikayeleri resimlerine bakarak aile bireylerine anlatın, resimler yapın ve yaptığınız resimleri mutlaka anlatın.)
  • Televizyon ve bilgisayar karşısında fazla zaman geçirmeyin. Tatil döneminde vizyona girecek olan Coco adlı sinemaya ailenizle veya arkadaşlarınızla gidebilirsiniz.
  • Devlet Tiyatrosunda oynayan Alice Harikalar Diyarında, Tembel Memiş ve Arkadaş adlı oyunlarına gidebilirsiniz.
  • Hayat Eğitim Yayınlarının Hayat’ın Düşler Sokağından Etkinlikler adlı kitabı alarak ailenizle yapabilirsiniz.

Tüm velilerime ve çocuklarıma iyi tatiller diliyorum. Sevgilerimle.

YARATICI DRAMA

Sevgili çocuklar,

Öyle dolu dolu bir yarı dönem geçirdik ki bir solukta bitiverdi adeta. Tatlı bir yorgunluk var üzerinizde şu an. Ïkinci dönem için öncelikle güzelce bir dinlenin. Yapacağınız bir program dahilinde bol bol oyun oynayıp derslerinizle ilgili tekrarlar yapabilirsiniz. Bu arada Ankara Devlet Tiyatrosu sahnelerindeki sizler için sergilenen oyunlara da aileniz ile birlikte gidebilirsiniz. Mutlu Tatiller ♥♥♥

Şinasi Sahnesi ''Arkadaş''
Küçük Tiyatro ''Alice Harikalar Diyarında''
Cüneyt Gökçer Sahnesi "Tembel Memiş".

MÜZİK

Sevgili Öğrencilerim;

Bu yarıyıl tatilinde bol bol klasik müzik dinlemenizi, vakit bulursanız sanatsal etkinliklere katılmanızı ve dönem içinde tekrar ettiğimiz etüt ve gam çalışmalarını tekrar etmenizi rica ediyorum.

İyi Tatiller.

GÖRSEL SANATLAR