Tatil Önerileri

9 Haziran - 18 Eylül 2017 YAZ DÖNEMİ

Sevgili Öğrenciler;

2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılının 2. Dönemini bugün tamamladık. Hepimiz için yoğun, bazılarınız için başarılı, bazılarınız içinse daha az başarılı geçti. Başarıya sistemli ve kaliteli çalışmanın sonunda ulaşılır. Bu nedenle yaz tatilini iyi değerlendirirseniz hem dinlenir hem de öğrendiklerinizi unutmazsınız.Bir üst kademedeki sınıfta daha başarılı olursunuz.
Bunun için aşağıdaki tatil önerilerini lütfen dikkatle okuyup uygulamaya çalışınız.

* Tatilde öncelikle iyi bir şekilde dinlenin.
* Öğretmenlerinizin size önerdiği çalışmaları yapın.
* Kendinize günlük program hazırlayın.
* Doğada geziler düzenleyin.
* Beslenmenize özen gösterin, spor yapın.
* Sinemaya, tiyatroya, görmek istediğiniz müzelere gidin. Gezip gördüğünüz yerler,yaşadığınız olaylarla ilgili ilginç gözlem ve düşüncelerinizi düzgün bir Türkçe ile kaleme alın.
* Her gün mutlaka kitap, dergi, gazete okuyun. Size ilginç gelen haber ve makaleleri kesip dosyalayın. Kendi işlerinizi kendiniz görün ve becerilerinizi arttırın.
* Ailenizle paylaşımlarınızı arttırın.
* Öğretmenlerinizin size önerdiği Türkçe ve İngilizce kitapları okuyun. İngilizce yayın yapan TV kanallarını ve bu dilde filmleri izleyin.
* İşlenen konuların tekrarını yapın.
* Önerilen soru bankası ve verilmiş olan testleri çözün. Yapamadıklarınızı tatil sonrası öğretmenlerinize sorun.
Hepinize sağlıklı, mutlu bir tatil diliyoruz. Sevgiler...

ÖZEL ALTIN EĞİTİM OKULLARI

Buradasınız: Home Anadolu Lisesi Tatil Önerileri