Yönetim Kadromuz

OKULUMUZDA YÖNETİM ANLAYIŞI

Milli Eğitim Bakanlığının öngördüğü idari yapılanmaya ek olarak okulumuzda akademik çalışmayı güçlendirecek, koordinasyonu ve iş birliğini sağlayacak ek yapılanma modelleri vardır.

Okul müdürleri ve müdür yardımcılarından başka, alanlara göre bölüm başkanlıkları kurulmuş, öğretmenlerin hizmet içi eğitimi, aday öğretmenlerin eğitimi ve yönetimi ile öğretmen kadrosu arasındaki iletişim bu yolla daha iyi sağlanmaktadır.

Ayrıca kurum yöneticileri;

-Kurum misyonunun, kurum içi, kurum dışı hedef kuruluş ve bireylerle paylaşılması, anlayış birliği geliştirilmesi;
-Profesyonel hizmet birimlerinin kurulması ve bu birimlerin işlevsel kılınması,
-Demokratik katılımcı anlayışın geliştirilmesi,
-Kurum değerlerinin oluşturulması, paylaşılması ve benimsenmesi gibi konuları gündeme taşıyarak çağdaş yönetim ve organizasyonu sağlarlar.

Altın Eğitim yöneticileri, dürüst, sorumlu, çalışkan ve paylaşımcı, güleryüzlü ve hoşgörülü olmayı, farklı düşüncelere saygılı, yeniliklere açık olmayı ilke edinmişlerdir.

Bilim kurulu, proje ve iletişim bölümü uluslararası erişimimizi ve verimliliğimizi en üst düzeyde tutmak için çalışmaktadır.

saltin

Şebnur ALTIN