SINIF ÖĞRETMENİ

Sevgili öğrencilerim,

Sizinle güzel ve birazda yorucu bir dönem geçirdik. 15 günlük bu tatilde bol bol dinlenip aşağıda önerdiğim etkinlikleri de yapabilirsiniz. Sizleri çok özleyeceğimi bilmenizi isterim. Hepinizi kucaklıyorum ve sevgiyle öpüyorum. Ailenizle beraber kaliteli paylaşımlar yaşayın. (oyunlar oynayın, hikayeleri resimlerine bakarak aile bireylerine anlatın, resimler yapın ve yaptığınız resimleri mutlaka anlatın.)Televizyon ve bilgisayar karşısında fazla zaman geçirmeyin.

Tatil döneminde vizyona girecek olan Ördeklerin Göçü, Büyük Macera 2: Sürpriz Misafir adlı sinemalara ailenizle veya arkadaşlarınızla gidebilirsiniz.

Devlet Tiyatrosunda oynayan Vahşi Ateş ve İzci Kuşlar adlı oyuna gidebilirsiniz.

Bilimsel araştırmalar yapabilirsiniz. Sınıfta yaptığımız deneyleri evde de tekrar edebilirsiniz.

Tüm velilerime ve çocuklarıma iyi tatiller diliyorum. Sevgilerimle.

Zuhal TOSUNBAŞ