FEN BİLİMLERİ

Sevgili öğrencilerim;

Öğrencilerimden istediğim bu tatil boyunca periyodik cetvelin üzerindeki elementleri sembolleri ve adları ile beraber iyice kavramaları bir üst seviye olarak renkli kalemlerini kullanarak kendi periyodik cetvellerini tasarlamalarını istiyorum. Sene içinde gördükleri kavramları kavram defteri oluşturup sözlük anlamlarını ders kitaplarından veya kaynak kitaplarından bulup tanımlamalarını bu kavramları alfabetik sıraya göre düzenleyip ihtiyaç halinde kolaylıkla bulabilmelerini istiyorum.

Kimya Öğretmeni Selinay DURUCAN

Canım öğrencilerim. Okulumuzda ilk dönemi tamamladınız. Derslerin yoğunluğu ve okula alışma süreci sizleri biraz zorladı. Bu nedenle iyice dinlenmeyi hak ettiniz. Tatilde dinlenirken ilk ünitede öğrendiğimiz organik bileşikleri ailenizle birlikte yemek yerken besinlerin hangi gruba ait olduğunu paylaşabilirsiniz. Hepinize iyi tatiller diler sevgiyle kucaklarım.

Biyoloji Öğretmeni Sezbil VURAL