FEN BİLİMLERİ

Sevgili öğrencilerim;

Seneye 12 olacak öğrencilerimden ricam ve önerim bu sene fen derslerinde gördükleri ayt konularını kaynak kitaplarından bitirmeleri hazır bilgiler taze iken çözebildikleri kadar 11.sınıf AYT kimya konularını kaynak kitaplarından çözmelerini istiyorum. 11 ve 12. SINIF öğrencilerim sınava yönelik çalışmalara başlamadan önce eksikliklerini belirleyip sıraladıktan sonra bunlara yönelmelerini tavsiye ediyorum. Yeni 11. sınıf olacak öğrencilerim için ise TYT temelini atmalarını şimdiden istiyorum seneye için büyük bir adım olacak onlar için.

Kimya Öğretmeni Selinay DURUCAN

Canım öğrencilerim. Birdönemi daha geride bıraktık ve sizler üniversiteli olmaya çok yaklaştınız. Bu günlerinizi tatil amaçlıdan çok eksiklerinizi kapatma günleri olarak değerlendirin. Hepinize iyi tatiller diliyorum sevgilerimle.

Biyoloji Öğretmeni Sezbil VURAL