HOŞGELDİNİZ

22 Yıl
Özel Okul Tecrübemiz
11 Yıl
Öğretmenlerimizin okulumuzda ortalama çalışma süresi
42 Yıl
Öğretmenlerimizin yaş ortalaması
Üniversite yerleştirme başarımız
Okullarımızda 10 yıl ve üzeri meslek tecrübeli öğretmen oranı
Öğrencilerimizin, okullarımızda bir üst okula devam etme oranı

Altın Eğitim Okulları - Kurucu'dan Mesaj from Altın Eğitim on Vimeo.

Merhaba,

Okulumuz, misyonunu 20 yıldan uzun bir süre önce tasarlamıştır. O yıllardan bu güne kadar kararlı bir şekilde bu misyonu devam ettirmekteyiz. Çocuklara hayallerini gerçekleştirme cesaretini verme arzumuz, her zaman önceliğimizdir.

Öğrencilerimizin akademik olarak gösterebilecekleri en yüksek performansta olmaları, aynı zamanda bilim, sanat, kültür ve sporda kendilerini geliştirmeleri için çaba gösteriyoruz. Bu beceriler, onların globalleşen dünyada geleceğin liderleri olarak yer almalarını sağlayacaktır. Eğitim yaklaşımımızda merak ve yaratıcılık, esastır. Ebeveynleri, öğrencileri ve öğretmenleri büyük düşünmeye teşvik ediyor ve onlara hayallerini gerçekleştirmeleri için tüm olanakları sağlıyoruz.

“Eğitim yaklaşımımızda merak ve yaratıcılık esastır.”

Nasıl ki bir test puanı bir öğrencinin tüm hikayesini anlatamazsa, bir web sitesi de okulumuzun biricikliğini anlatamaz. Bizi gerçekten anlamanız için, sizi tanışmaya davet ediyorum. Bir okul etkinliğimize katılmanızı veya size özel bir tanıtım için uğramanızı tavsiye ederim.

Kapım her zaman açık.

Saygılarımla,