Cin Ali'yi Tanımayan Var mı?

DijiMaya projesine destek veren Cin Ali Müzesi'nin özel konukları vardı. Altın Eğitim Okulları Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri müzeyi ziyaret ettiler. Vakıf Başkanı, müzenin tasarımcısı ve Cin Ali'nin küçük ablası Nevin Apaydın'dan Cin Ali'nin öyküsünü ve müzenin tasarım sürecini dinlediler. Cin Ali'nin büyük ablası Nesrin Kalaycıoğlu ile de müzede keyifli bir gezi yaptılar.

Geleceğin sanatçıları ve tasarımcıları olan gençlerimiz çok önemli bir toplumsal değer olan Cin Ali'nin müzeye dönüşen öyküsünün tanıkları oldular ve müzenin her bir bölümünü keyifle gezdiler. Tasarım ve uygulamayı çok beğenen gençlerimizin geziden mutlu ayrıldıklarını ve geleceğe dair umutlandıklarını görmek bizi çok mutlu etti.