BİRLİKTE ÇOK GÜZELİZ

Okulumuz, “sevgi ile kaliteli eğitim” kavramlarını özdeşleştirmiş köklü bir kurumdur. Okulumuzun sahip olduğu güçlü akademik kadro ve sağlanan motivasyonla, geleceğin geniş ufuklu, lider ve entelektüel insanını yetiştirmeyi hedeflemekteyiz. Bu ideali gerçekleştirmek için hepimiz canla başla hareket etmekteyiz.

Okulumuzda hedeflediğimiz başarıyı yakalayabilmek için, disiplinler arası işbirliği ile bilgi birikimimizi çocuklarımıza fedakarca aktarmaktayız. Farkımız ekibimiz; farkımız, siz ebeveynler ve öğrencilerimiz. Öğrenci odaklı, değerlere saygılı, çağdaş kurumsal kimliği olan, eğitim kalitesinden ödün vermeyen ve her bir öğrencisinin gelişimini birebir izleyen bir kurum olduğumuz için velilerimiz bize her zaman güven duymaktadır. Biz, velilerimizin göz bebeği çocuklarımızı, 21. yüzyıl insanının özellikleriyle donatarak Altın Eğitim vizyonumuzu gerçekleştirmekteyiz. Yani “Bilimde ve sanatta üretken, dünya insanı yetiştirebilmek” için kararlılıkla ilerlemekteyiz. Burada sevgi, saygı ve güven içinde başarıya ulaşan mutlu öğrencilerimiz, manevi destekçilerimiz olan velilerimiz, emekçi çalışanlarımız, fedakar öğretmenlerimiz ve lider ruhlu idarecilerimizle biz, büyük ve çağdaş bir aileyiz. Sevinçlerimiz, kaygılarımız, üzüntülerimiz bir ve tek yüreğiz: Birlikte çok güzeliz.

Temel eğitimin; ülkemiz, bölgemiz ve insanlığın geleceği için ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Kurumlarımızın otuz yıllık tecrübesini, okullarımızın yirmi iki yıllık geleneğini ve deneyimini, teknolojiyle sentezleyerek, genç kuşaklara çağdaş bir eğitim vermek için çalışmaktayız. Yeni yılda önceliğimiz; değişen dünyada yeniliklere, hızla uyum sağlayabilme yeteneğine sahip, açık görüşlü, etik değerlere bağlı, toplumsal sorumluluk sahibi, öğrenmesini seven ve öğrenmek isteyen 21 yy. insanı yetiştirmektir.

Öğrencilerimize eğitim vermenin ötesinde düşünmeyi öğretme, araştırma, keşfetme, sorgulama gibi özellikler ile doğruya ve gerçeğe ulaşma çabası da aşılamaktayız. Eleştiren ve elinden gelenin en iyisini yapan üretken bireylerin kendilerine, çevrelerine ve insanlığa faydalı olduğunu biliyoruz. Devam eden öğrenme-öğretme yolculuğunda velilerimiz, işbirliğinden vazgeçemeyeceğimiz yol arkadaşlarımızdır. Velilerimiz, gözünü kırpmadan, en değerli varlığını, çocuğunu, bize güvenle emanet eder. Çünkü; her bir öğrencimizle, kendi çocuğumuzmuş gibi yakından ilgilenerek okulumuzda sıcak bir iklim yaratmaktayız. Okulumuzda, sahip olduğumuz değerleri kaybetmeden ve eğitimde kaliteden ödün vermeden; öğrencimizle bütünleşerek, mükemmele ulaşmak, fark yaratmak için yol almaktayız. Amacımız; velisiyle, öğrencisiyle, mezunuyla bağını koparmadan, istikrarla ailemizi genişletmektir. Mezunlarımız, haklı gururumuz, başarımızın açık göstergesi ve somut yönüdür. Biliyoruz ki bu günkü öğrencilerimiz de yarının iş dünyasında büyük başarılara imza atarak yüzümüzü güldüreceklerdir. Bu inanç; bizim her gün daha istekli, daha kararlı, daha yaratıcı, daha yenilikçi ve daha çok çalışmamıza ışık tutacaktır.

Ben Sweetland’in dediği gibi; “Başarı bir yolculuktur, bir varış noktası değil.” Böylesi sıcak, birlikteliği, huzuru ve güven ortamını sağlayan, bilim, sanat, felsefe, kültür yuvası olan okulumuzda, mutlu bir şekilde başarı yolculuğuna, bizimle çıkmak isteyen ve bize güvenen öğrenci ve ebeveynleri de ailemize katılmaya davet ediyoruz. Yeni yılda sağlık, mutluluk ve başarılar diliyoruz.

 
#
Tamam