Altın Eğitim

18 Eylül 2018 In Blog style 0 yorum

Benim düşünceme göre, mutluluk başarı getirir. Ama bu elbette başarının da mutluluk getirmediği anlamına gelmez.

18 Ağustos 2018 In Blog style 0 yorum

Merhaba Altın Eğitimliler,

Yaz tatilinizin sağlıklı, huzurlu ve keyifli geçiyor olmasını diliyorum. Ağustos ayının sona ermesiyle birlikte okula dönüş hazırlıkları da yoğun bir şekilde devam ediyor. Altın Eğitim Okulları olarak bizler de okulların kapanmasının ardından hiç vakit kaybetmeden çalışmalarımıza başladık.

08 Haziran 2018 In Blog style 0 yorum

Yükselen Akım 21. Yüzyıl

Sevgili Öğrencilerimiz ve Değerli Velilerimiz,

Sizlerle bu aralar trend olan “21. yüzyıl insanı olmak” konusunda paylaşımda bulunmak istiyorum.
Sevgili Öğrencilerimiz, yazının içeriğini okuduktan sonra, tatil boyunca ne yapmanız gerektiğine akıllı ve aklını kullanan bireyler olarak siz karar vereceksiniz.

10 Şubat 2018 In Blog style 0 yorum

Bazı olayların destanı yazılır ama bazı toplumlar kendi mücadelelerinin destanını gerçekleştirirler. Böyle bir destandır Çanakkale. Türk Milleti tarafından yazılmıştır.

E- Bülten Aboneliği

Okulumuzla ilgili haberleri almak için lütfen mail listemize kaydolunuz

Altinegitim Shape Logo beyaz

Buradasınız: Home Blog Altın Eğitim