Altın Eğitim

25 Ekim 2017 In Blog style 0 yorum

Sayın Velimiz,
Çocuğunuz çok hızlı bir büyüme ve gelişme dönemi içinde bulunmaktadır. Eskisinden daha fazla ev dışında beslenmektedir. Acaba çocuğunuzun büyümesi ve gelişmesi için gerekli olan besinleri ve bunlardan ne miktarda yemesi gerektiğini biliyor musunuz?

09 Haziran 2017 In Blog style 0 yorum

Sevgili Öğrenciler,
Her insan özeldir. Siz de çok özelsiniz. Bir yılın sonunda hepiniz güzel bir tatili hak ettiniz. Yaz gelip okullar kapandığında öğrenciler genellikle ders çalışmaya ara vermek ister. Ancak güzel bir tatil; eğlenceli, dinlendirici, rahatlatıcı bir şekilde geçirilirken aynı zamanda bilişsel ve psikolojik anlamda da geliştirici olmalıdır.

29 Ocak 2017 In Blog style 0 yorum

Sevgili Öğrencilerimiz,
Yoğun bir eğitim öğretim döneminin daha sonuna geldik. Bizler sizin gelişim dönemleri özelliklerinize göre bilişsel, davranışsal, duygusal ve sosyal açıdan sağlıklı bir şekilde gelişiminize katkıda bulunmak için yoğun çaba gösterdik.

22 Eylül 2016 In Blog style 0 yorum

Öğrencilerimizin daha kaliteli bir eğitim-öğretim alabilmeleri için velilerimizin aşağıda belirttiğimiz konularda tam ve sürekli desteğini rica eder, göstereceğiniz duyarlılık için teşekkür ederiz.

Özel Altın Eğitim Koleji

Buradasınız: Home Blog Altın Eğitim