Blog

10 Şubat 2018 In Blog style

Bazı olayların destanı yazılır ama bazı toplumlar kendi mücadelelerinin destanını gerçekleştirirler. Böyle bir destandır Çanakkale. Türk Milleti tarafından yazılmıştır.

04 Şubat 2018 In Blog style

kelebekler

Kelebekler doğanın en güzel ve en sevilen yaratıklarıdır. Güneşli bir yaz günü, can alıcı renklerle bezenmiş bir kelebek gördüğümüzde içimize bir mutluluk dolar. Peki dünyada boyları 1,5 ila 30 cm arasında değişen 200.000 farklı kelebek türü olduğunu biliyor muydunuz?

Buradasınız: Home Blog Tarihe Göre Filtrelenen Öğeler Şubat 2018