Blog

29 Ocak 2017 In Blog style

Sevgili Öğrencilerimiz,
Yoğun bir eğitim öğretim döneminin daha sonuna geldik. Bizler sizin gelişim dönemleri özelliklerinize göre bilişsel, davranışsal, duygusal ve sosyal açıdan sağlıklı bir şekilde gelişiminize katkıda bulunmak için yoğun çaba gösterdik.

22 Ocak 2017 In Blog style

Bugün karne günü, bir kısmı yüzünde gülücük bir kısmı endişe ile eve gidecekler bugün. Akıllı, başarılı, zeki, çalışkan, tembel, akılsız, kafasız olarak sınıflandırılacaklar. Kimileri karne hediyeleri ile arkadaşlarını ararken kimileri sabaha kabusla uyanacaklar. Iki uçurum ikisi de birbirinden derin, çünkü maalesef duygusallığımız yine tavan yaparak bir performans değerlendirme aracını, ölüm kalım meselesi yapacağız. Lütfen çocuklarımıza bunu yapmayalım.

Buradasınız: Home Blog Tarihe Göre Filtrelenen Öğeler Ocak 2017