Yıl Sonu Mesajı

05 Haziran 2016 By In Blog style

Merhaba Altın Eğitim Ailesi,

2015-2016 eğitim-öğretim yılını artık bitiriyoruz, hepimizi dinleneceğimiz, ruh ve beden enerjimizi yükselteceğimiz, sağlıkla ve huzurla geçirmeyi arzu ettiğimiz bir yaz tatili bekliyor.

Senenin sona ermesi ile birlikte bizlerde bir taraftan önümüzdeki yılın hazırlıklarına devam ederken bir taraftan da bu yılın değerlendirmelerini yapmak üzere seminerlerimize başlayacağız. Şimdiden tüm öğretmenlerimizin verimli bir seminer dönemi geçirmelerini diliyor, sene boyunca gösterdikleri üstün performans ve başarılı çalışmalarından dolayı hepsine teşekkür ediyorum.

Çocuklarımızın her biri ile sürekli ilgilenip onların kültürlü, sosyal, başarılı bireyler olarak yetişmeleri için çaba sarf ediyoruz. Hepsinin ilgi ve becerileri doğrultusunda performanslarını en üst düzeyde sergilemeleri için sevgi ve sabır ile eğitim süreçlerini yönetiyoruz. Unutmamak gerekir ki her çocuğumuzun gelişim performansı ve hızı farklılık göstermekte olup yaş gruplarına göre akademik performanslarında zaman zaman iniş çıkışlar olabilir. Bu gayet normal ve eğitim sürecinin doğasında olan bir durumdur. Hiçbir öğrencimiz için başarısız demeyi doğru bulmuyoruz, sizlerden de önemle ricamız kıyaslamaktan kaçınarak değerlendirmelerinizi çocuklarınızla paylaşmanızdır. Her geçen gün gösterdikleri gelişmeleri görerek, moral ve motivasyonlarını olumlu cümleler ile arttırmanızı tavsiye ederiz.

Başarı ve istikrar, süreklilik ile sağlanır. Bu sayede okullarımız 20. yılına girerken Ankara’da isimleri ile ünlü birçok eğitim kurumunun üzerinde akademik başarılar sağlamaktadır. Elbette biz şu kurumdan iyiyiz bu kurumdan üstünüz gibi söylemleri etik bulmuyorum ama her okul seviyesinde elimizdeki bilgi ve verileri de merak eden velilerimizle arzu ettikleri zaman paylaşabilirim. Ayrıca altını önemle çizmek istediğim diğer bir konu ise bu başarıları elde ederken toplama öğrenci ile değil bizzat kendi yetiştirdiğimiz çocuklarımız ve gençlerimizle elde ettiğimizi bilmenizi isterim. Altın Eğitim bilimde ve sanatta üretken insanlar yetiştirir. Yaptığımız birçok uygulama ve etkinlik diğer kurumlar tarafından da izlenerek benzerleri yapılmaktadır. Ne mutlu bize ki taklit eden değil, örnek alınan bir eğitim kurumuyuz. Özel okul sektörünün iyice ticari çıkarlara dayandığı şu son yıllarda mütevazi ama profesyonel bir anlayışla işimize devam ediyoruz. Her sene onlarca öğretmen değiştiren kurumları gördükçe Altın Eğitimde birlik ve beraberliğin ne kadar sağlam temellere dayandığını görüyor ve tüm öğretmenlerimize bu dayanışma için gösterdikleri katkıları için sonsuz teşekkür ediyorum.

Sevgili öğrenciler, elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştınız, kimi zaman başarılı oldunuz kimi zaman arzu ettiğiniz sonuçları alamadınız. Yılmayın ve hayallerinize ve hedeflerinize ulaşmak için çaba göstermeye devam edin. Bizler sizlere güveniyoruz ve bu yolda her zaman yanınızdayız. Yaz tatilinizi keyifle geçirin bol bol spor yapın gezin görün. Sizlere ileteceğimiz yaz tatili önerilerini ciddiye alarak uygulamanızı rica ediyorum.

Değerli veliler, bizlere olan güveniniz ve desteğiniz için sizlere teşekkür ederiz. Canınız çocuklarınızı bizlere emanet ediyor, maddi manevi birçok zorlukla boğuşuyorsunuz. Hep birlikte çocuklarımıza güzel bir gelecek hazırlamak için kürek çekiyoruz. Sizler Altın Eğitimin Altın Anne ve Babalarısınız. Sizlerede sağlıkla, huzurla geçireceğiniz bir yaz diliyorum. Lutfen duygu ve düşüncelerinizi http://www.altinegitim.k12.tr/index.php/contact linkinde bulunan iletişim formuna yazınız. Izin verirseniz bu duygularınızı referans olarak internet sitemizde paylaşmak istiyorum. Sizlerin referansları okul tercih ederken kararsız kalmış birçok veliye ışık tutacaktır.

Sevgiyle kalın, Altın Eğitimle kalın.

Okunma 2425 defa Son Düzenlenme Pazar, 05 Haziran 2016 20:16
Yorum eklemek için giriş yapın

E- Bülten Aboneliği

Okulumuzla ilgili haberleri almak için lütfen mail listemize kaydolunuz