sebnur ogretmen bahce keyfi4

1997-1998 öğretim yılında faaliyete başlayan Altın Eğitim Okulları dönemin Cumhurbaşkanı Sayın Süleyman DEMİREL' in katıldığı büyük bir törenle, İlköğretim Okulu ve Anadolu Lisesi olarak eğitim ve öğretime başlamıştır.

Kurucumuz Şebnur Altın; 1989 da kurduğu Altın Dersane kurumlarında edindiği deneyim doğrultusunda; her çoçuğun biricikliğini dikkate alarak, her öğrencinin istek ve yeteneklerine göre eğitimi bireyselleştiren, tam öğrenmeye dayalı sistemi Altın Eğitim Okullarının temel felsefesi olarak kurgulamıştır.

Okullarımız seçkin eğitim kadroları ile Atatürkçü düşüncenin ışığında bu felsefe doğrultusunda hizmet vermektedir.
Önceliğimiz, öğrencilerimize mutlu olacakları ve gelişimlerini destekleyici bir ortam sağlamak ve onları iyi bir "Dünya İnsanı“ olarak yetiştirmektir. Atatürk ilkelerine bağlı, çağdaş, demokratik, laik, ulusal değerleri ve evrenselleşmeyi önemseyen, yeniliklere ve sürekli gelişime açık bir anlayışla; öğrenci – veli – öğretmen dayanışmasının eğitimdeki önemini, daima ön planda tutmaktayız.

2012 tarihinde kurumlarımız bünyesinde Ankara'nın ilk Özel Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi açılmış olup; Okullarımız, Eryaman'da bulunan biri İlkokul diğeri Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi olmak üzere iki ayrı binada 5000 m² alanda 3500 m² kapalı kullanımı bulunan, 32 dersliği, kapalı spor salonu, yemekhanesi, fizik, kimya, matematik ve sosyal bilgiler laboratuvarları, tam donanımlı teknoloji sınıfları, 2 adet kütüphanesi, 2 adet çok amaçlı salonu, müzik, teknoloji ve tasarım odaları, masa tenisi ve satranç alanları olan, 24 kişilik sınıflarda eğitim - öğretim yapan çağdaş bir eğitim yuvasıdır.

E- Bülten Aboneliği

Okulumuzla ilgili haberleri almak için lütfen mail listemize kaydolunuz

logoAE

Buradasınız: Home Kuruluş