1. Sınıf Tatil Önerileri

9 Haziran - 18 Eylül 2017 YAZ DÖNEMİ

SINIF ÖĞRETMENİ

Sevgili Öğrencilerim,

Sizlerle beraber güzel bir dönemi geride bıraktık. Şimdi sizi güzel bir tatil bekliyor.
Tatilde bol bol kitap okuyup keyifli zamanlar geçireceğinize inanıyorum. En az on kitap okumanızı tavsiye ediyorum. İkinci sınıfa hazırlık ve sizin için kolaylık olması için her gün beş cümle yazmanızı istiyorum. Tatil dönüşü okuduğunuz kitapları getirirseniz çok sevinirim. Fırsat bulursanız ailenizle birlikte sinema,tiyatro ve konserlere gitmenizi öneririm.

Size ve ailenize iyi tatiller diliyorum...

GÖRSEL SANATLAR

Güzel etkinliklerle dolu müthiş bir yılın sonuna daha geldik. Tatil döneminde sizden isteğim bol bol sanat atölyelerini ziyaret ederek sanat etkinliklerine katılım sağlamalarını istiyorum. Sağlıklı, mutlu bir tatil diliyorum.

BEDEN EĞİTİMİ

Sevgili Öğrencilerimiz,

Beraber bir yılı bitirdik. Sizlere bazı önerilerde bulunacağım. Tatilde,
- Bol bol dinlenin, gezin, eğlenin.
- Güneşten faydalanalım ve bazı günler saatlerini ayarlayarak dışarıda oyunlar oynayalım, spor yapalım.
- Tatilde bol bol yüzelim.
- Derslerde öğrettiğim oyunları arkadaşlarınıza da öğretip beraber oynayabilir, güzel vakit geçirebilirsiniz.
- Disiplin olmadan başarı olmaz. Bu yüzden öğrencilerimizi disipline etmenin en kolay ve zevkli yolu spor yapmaktır. Çocuklarımızı lütfen herhangi bir spor kursu ya da kulüplere yazdırmanızı önemle tavsiye ederim.

Sevgilerimle hepinizi öpüyorum. Ailenizle birlikte iyi tatiller diliyorum.

Buradasınız: Home İlkokul Tatil Önerileri 1. Sınıf Tatil Önerileri