Sosyal Etkinlikler

Ankara İtfaiye Müdürlüğünce yürütülen Okullara Yönelik Yangın Eğitimi çalışmaları kapsamında okulumuzda teorik ve uygulamalı eğitim yapıldı. Bu zor görevi yerine getirirken hayatlarını bizim için tehlikeye atan tüm itfaiyecilere teşekkürler. 🔥 👨‍🚒 🚒

7 ve 11. sınıf öğrencilerimiz harçlıklarından biriktirdikleri paralarıyla mama alarak köpek barınağına gittiler. Duyarlılıkları için öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Çocuk ve gençlerin interneti belirli bir sorumluluk dâhilinde güvenle kullanmalarını destelemek ve onları internetin yasadışı ve zararlı içeriklerinden korumak amacıyla 1999 yılında Avrupa Birliği Komisyonu bünyesinde oluşturulan Güvenli İnternet Programı kapsamında 2004 yılında INSAFE (European Safer Internet Network) ağı kurulmuştur.

Ortaokul öğrencilerimiz dönem sonunu birlikte hazırladıkları kahvaltı sofrasıyla getirdiler.

Ortaokul öğrencilerimiz yeni öğrenci başkanlarını seçti. Feray'a 2017-2018 öğretim yılı görev süresince çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Ortaokul 7. sınıf öğrencilerimiz kendi harçlıkları ve ailelerinin destekleriyle temin ettikleri erzak ve yiyecekleri Eryaman'da ki köpek barınağına götürdüler. Önemli bir sosyal sorumluluk görevini yerine çocuklarımızın mutlulukları ve gururları gözlerinden okunuyordu. Kendilerini bu güzel davranışlarından ailelerini verdikleri desteklerinden ötürü kutluyor, teşekkür ediyoruz.