Sosyal Etkinlikler

Çocuk ve gençlerin interneti belirli bir sorumluluk dâhilinde güvenle kullanmalarını destelemek ve onları internetin yasadışı ve zararlı içeriklerinden korumak amacıyla 1999 yılında Avrupa Birliği Komisyonu bünyesinde oluşturulan Güvenli İnternet Programı kapsamında 2004 yılında INSAFE (European Safer Internet Network) ağı kurulmuştur.

Ortaokul öğrencilerimiz dönem sonunu birlikte hazırladıkları kahvaltı sofrasıyla getirdiler.

Ortaokul öğrencilerimiz yeni öğrenci başkanlarını seçti. Feray'a 2017-2018 öğretim yılı görev süresince çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Ortaokul 7. sınıf öğrencilerimiz kendi harçlıkları ve ailelerinin destekleriyle temin ettikleri erzak ve yiyecekleri Eryaman'da ki köpek barınağına götürdüler. Önemli bir sosyal sorumluluk görevini yerine çocuklarımızın mutlulukları ve gururları gözlerinden okunuyordu. Kendilerini bu güzel davranışlarından ailelerini verdikleri desteklerinden ötürü kutluyor, teşekkür ediyoruz.

5. sınıf kız öğrencilerimizin hazırlayıp sahnelediği "Bana Anne Deme" tiyatro oyunu izleyicilerden büyük beğeni aldı. Öğrencilerimiz sosyal sorumluluk projeleri kapsımında oyun için sattıkları biletlerin gelirini LÖSEV'e bağışlama kararı aldılar. Bu güzel düşünceleri için hepsini kutluyoruz. Alkışlarımız 5. sınıfımız için.