Sosyal Etkinlikler

Sosyal Projeler Eko-Okul çalışmaları kapsamında 3. sınıf öğrencilerimiz çevre gezisi yaparak doğadaki değişimleri gözlemledi, fotoğrafladı.

İlkokul öğrencilerimiz okul başkanlığı seçimi heyecanını yaşadılar. Çok az bir farkla Hira kazandı. Kendisine çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Yerli Malı Haftası (Resmî adıyla Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası), 12-18 Aralık tarihleri arasında Türkiye'de tüm okullarda kutlanan belirli günler ve haftalardandır.

Bu hafta yazar, şair Ahmet Arif'i tanıdık. 4. sınıf öğrencilerimiz Arif'in hayatı ve şiirleri ile hazırladıkları panoyu arkadaşları ile paylaştılar.

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü her yıl olduğu gibi bu yılda sevgiyle kutlandı. Öğrencilerimiz evcil hayvanlarını arkadaşlarına tanıttılar. Şiirler okuyup, şarkılar söylediler.