Kültürel Etkinlikler

Anadolu Lisesi öğrencilerimiz Konya Bilim Merkezi ve Robot Fabrikası'nı ziyaret ettiler. Bilimsel araştırma ve çalışmalar ile ilgili bilgi aldılar.

Ortaokul ve lise öğrencilerimiz Sakarya Meydan Muharebesi Milli Parkını gezdiler. Milli Mücadele'nin hangi koşullar altında verildiğini, yerinde hissederek öğrendiler.

Her bir karışından tarih fışkıran ülkemizin her bölgesinde sergilenen eserleri görmek gerek. Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerimiz Anadolu Medeniyetleri Müzesini ziyaret ettiler.

Anadolu Lisesi öğrencilerimiz bilim, kültür, sanat, spor, yabancı dil sorularının bulunduğu bilgi yarışmasında kıyasıya bir mücadele verdiler. Yarışmacıların ve seyircilerin son derece keyif aldığı bu güzel etkinliği düzenleyen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Yaz tatilinde yabancı dil becerilerini geliştirmek üzere İngiltere'ye uğurladığımız öğrencilerimiz bir yandan dil çalışmaları yapıp diğer yandan da dünyanın birçok ülkesinden gelen arkadaşları ile tanışıp eğlenceli aktiviteler ile yazın keyfini çıkartıyorlar.

Devlet Opera ve Balesi sanatçılarının ilk Türk bale eseri olarak sergilediği Harem gösterisini, Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencilerimiz ile birlikte izledik. Bu görsel şölende emeği geçen tüm sanatçılara teşekkür ediyoruz.