Kültürel Etkinlikler

5. Sınıf öğrencilerimiz ODTU Bilim ve Teknoloji Müzesi'ni ziyaret ederek öğrendikleri konuları pekiştirme fırsatı yakaladılar.

Ortaokul öğrencilerimiz hem yerli malı etkinliği yaptılar hem de yeni yılı eğlenerek karşıladılar. Sevgi be başarılarını 2018'e taşımaya karar verdiler.

Ortaokul ve Liselerimizde haftada bir saat tüm okul aynı anda kitaplarımızı okuyoruz. Kitap dostu olmakla gurur duyuyoruz.

6. sınıf öğrencilerimiz Avrupa'da 250'den fazla şehirle eş zamanlı olarak onlarca bilimsel deneyin sergilendiği ‘Bilimin Ev Hali’ temalı şenliğine ODTÜ'de katıldılar. Öğrencilerimiz bilimin günlük hayatın bir parçası olduğu’ mesajını vermenin en verimli yolunun ev olduğu düşüncesiyle kurgulanan ‘Bilimin Ev Hali’ temalı şenlikte her gün evlerinde iç içe bulundukları ancak belki farkında dahi olamadıkları bilimsel gerçeklere tanıklık edip biliminsanları ile beraber deneylere katıldılar.

Ortaokul öğrencilerimiz Feza Gürsoy Bilim Merkezi'ni gezdiler. Öğrencilerimiz bilimsel düşünme becerilerini gerek izleyerek gerek deneyleyerek geliştirdiler.

İlk ve Ortaokul öğrencilerimizin her yıl büyük heyecanla bekledikleri Pafin bugün okulumuzdaydı. Öğrencilerimizin klasik ve güncel kitaplara ilgisi büyüktü. On yılı aşkın süredir ağırladığımız Pafin'i seneye tekrar buluşmak üzere uğurladık.