Öğrenme Ortamı

6. sınıf öğrencilerimiz Fen Bilimleri dersinde farklı sıvıların yoğunluklarını deneylerle incelediler. Merak ve ilgi ile öğrenme heyecanları yüzlerinden okunuyordu.

Ortaokul öğrencilerimiz hafta boyunca Fen Bilimleri derslerinde farklı sınıflarda yapılan deneylerle öğrenmelerini kalıcı hale getiriyorlar. 5'ler pürüzlü yüzey ve pūrüzsüz yüzeyin sürtūnme kuvvetine etkisini, 8'ler maddelerin asit ya da baz olma durumunu ph ölçeği kullanarak belirlenmesini ve 7'ler seri ve paralel bağlı devre kurmayı öğrendiler.

Ortaokul öğrencilerimiz 7. sınıf Fen Bilimleri dersinde, deney tüpünde şimşekler çakıyor çalışmasını yaptılar.

Fen Bilimleri dersimizde mikroskop ile mikroskobik canlıları gözlemledik.

5. Sınıf öğrencilerimiz Güneş Sistemimiz ve gezegenler ile ilgili hazırladıkları birbirinden güzel maketlerle uzayda keyifli bir maceraya atıldılar.

6. ve 8. sınıf öğrencilerimize Veteriner Dr. Sertaç ÖZDEMİR 'in yaptığı Abiyotek DNA Gen Kardeşliği Sunumu ve Eğitimi ilgi ile izlendi. Öğrencilerimiz kendi DNA'larından kolyelerini heyecanla yaptılar.