Öğrenme Ortamı

Fen Bilimleri dersimizde mikroskop ile mikroskobik canlıları gözlemledik.

5. Sınıf öğrencilerimiz Güneş Sistemimiz ve gezegenler ile ilgili hazırladıkları birbirinden güzel maketlerle uzayda keyifli bir maceraya atıldılar.

6. ve 8. sınıf öğrencilerimize Veteriner Dr. Sertaç ÖZDEMİR 'in yaptığı Abiyotek DNA Gen Kardeşliği Sunumu ve Eğitimi ilgi ile izlendi. Öğrencilerimiz kendi DNA'larından kolyelerini heyecanla yaptılar.

5. sınıfımız Aziz Nesin ile tanıştı. Şimdiki Çocuklar Harika kitabını eğlenerek bir solukta okuyan öğrencilerimiz yapılan poster çalışmasıyla da Aziz Nesin’in yaşamı ve eserleri ile ilgili bilgi sahibi oldular.

7.sınıfımız Fen Bilimleri dersinde Vücudumuzun "Sinir Sitemi"ni tanıdılar. Öğrencilerimizin yaptığı görsel materyaller sayesinde fen dersimiz daha anlaşılır ve keyifli geçiyor.