Öğrenme Ortamı

İlkokul öğrencilerimiz, Araştırmacı Çocuk, Maker Atölyesinde unutulmaz bir gün geçirdiler. Yaptılar, bozdular, kestiler, okudular. Doya doya öğrenip, ürettiler. Gelecek Atölyeyi iple çekiyoruz.

Les élèves de 4e année ont appris à faire des crêpes dans leur cours de Français. Après avoir mélangé de la farine, du lait, du beurre et des œufs, ils ont mangé de belles crêpes.

İlkokul öğrencilerimiz eğitim programımız içerisinde yer alan müzik, resim, kodlama ve yoga etkinlikleri ile ruhlarını, zihinlerini ve bedenlerini geliştiriyorlar.

4. Sınıf öğrencilerimiz kendileri yazıp oynadıkları "Yaramaz İkizler" adlı oyunu drama dersinde sergilediler.

2. sınıf öğrencilerimiz okudukları kitapları birbirleriyle değiştirerek okumanın tadına varıyor, okuma alışkanlıklarını pekiştiriyorlar. Okuma saatinden sonra rehberlik etkinliği olarak '' Arkadaşlarım beni ne kadar tanıyor?'' çalışmasını keyifle gerçekleştirdiler.

Konuşma becerimizi geliştirmek için, dinlediğimiz hikayelerin karakterlerinin kuklalarını yaptık, boyadık, parmaklarımıza taktık ve kendi aramızda konuşturduk.