Öğrenme Ortamı

İlkokul öğrencilerimiz eğitim programımız içerisinde yer alan müzik, resim, kodlama ve yoga etkinlikleri ile ruhlarını, zihinlerini ve bedenlerini geliştiriyorlar.

4. Sınıf öğrencilerimiz kendileri yazıp oynadıkları "Yaramaz İkizler" adlı oyunu drama dersinde sergilediler.

2. sınıf öğrencilerimiz okudukları kitapları birbirleriyle değiştirerek okumanın tadına varıyor, okuma alışkanlıklarını pekiştiriyorlar. Okuma saatinden sonra rehberlik etkinliği olarak '' Arkadaşlarım beni ne kadar tanıyor?'' çalışmasını keyifle gerçekleştirdiler.

Konuşma becerimizi geliştirmek için, dinlediğimiz hikayelerin karakterlerinin kuklalarını yaptık, boyadık, parmaklarımıza taktık ve kendi aramızda konuşturduk.

4. sınıf öğrencilerimiz gazete üzerine renkli çalışmalar ile yaratıcılıklarını farklı bir şekilde ifade etmeyi öğrendiler.

2-3 ve 4. Sınıf öğrencilerimiz bu hafta ev ekonomisi dersinde eğlenceli etkinliklerle düğme dikmeyi öğrendiler. Çocuklarımızın becerileri takdire şayandı.