Anadolu Lisesi

Anadolu Lisesi öğrencilerimiz Konya Bilim Merkezi ve Robot Fabrikası'nı ziyaret ettiler. Bilimsel araştırma ve çalışmalar ile ilgili bilgi aldılar.

Ortaokul ve lise öğrencilerimiz Sakarya Meydan Muharebesi Milli Parkını gezdiler. Milli Mücadele'nin hangi koşullar altında verildiğini, yerinde hissederek öğrendiler.

Çocuk İstismarını ve İhmalini Önleme Derneği, Türkiye Barolar Birliği ve Hacettepe Üniversitesi Çocuk Hakları Merkezi

Her bir karışından tarih fışkıran ülkemizin her bölgesinde sergilenen eserleri görmek gerek. Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerimiz Anadolu Medeniyetleri Müzesini ziyaret ettiler.

Öğrencilerimiz hafta boyunca Antalya Matematik Kampında üniversite sınavı hazırlıklarını sürdürdüler. Kamp süresince farklı etkinliklerle motivasyonlarını arttıran öğrencilerimize 2. dönem boyunca sürecek çalışmalarında da başarılar diliyoruz.

AFAD Deprem Simülasyon merkezinde depreme karşı alınacak tedbirler ile ilgili bilgi alıp, simulatörde deprem anında ne yapmak gerektiğini öğrendik.