Ortaokul

6. sınıf öğrencilerimiz Fen Bilimleri dersinde farklı sıvıların yoğunluklarını deneylerle incelediler. Merak ve ilgi ile öğrenme heyecanları yüzlerinden okunuyordu.

Çocuk ve gençlerin interneti belirli bir sorumluluk dâhilinde güvenle kullanmalarını destelemek ve onları internetin yasadışı ve zararlı içeriklerinden korumak amacıyla 1999 yılında Avrupa Birliği Komisyonu bünyesinde oluşturulan Güvenli İnternet Programı kapsamında 2004 yılında INSAFE (European Safer Internet Network) ağı kurulmuştur.

Ortaokul öğrencilerimiz dönem sonunu birlikte hazırladıkları kahvaltı sofrasıyla getirdiler.

Ortaokul öğrencilerimiz hem yerli malı etkinliği yaptılar hem de yeni yılı eğlenerek karşıladılar. Sevgi be başarılarını 2018'e taşımaya karar verdiler.

Ortaokul öğrencilerimiz hafta boyunca Fen Bilimleri derslerinde farklı sınıflarda yapılan deneylerle öğrenmelerini kalıcı hale getiriyorlar. 5'ler pürüzlü yüzey ve pūrüzsüz yüzeyin sürtūnme kuvvetine etkisini, 8'ler maddelerin asit ya da baz olma durumunu ph ölçeği kullanarak belirlenmesini ve 7'ler seri ve paralel bağlı devre kurmayı öğrendiler.

8. Sınıf öğrencilerimizle birlikte Sınav Kaygısı Atölyesinin 1. oturumunu gerçekleştirdik.
Çalışmanın amacı ; Öncelikle, öğrencinin sınava yüklediği değeri fark etmesi, acaba bu çalışmayı niye yaptık? sorusunu sorarak, kendi düşüncelerinde bir farkındalık oluşturmasıdır.
Öğrencilerimize, birlikte çalıştığımız keyifli zaman için teşekkürler ediyoruz.