Ortaokul

Ankara İtfaiye Müdürlüğünce yürütülen Okullara Yönelik Yangın Eğitimi çalışmaları kapsamında okulumuzda teorik ve uygulamalı eğitim yapıldı. Bu zor görevi yerine getirirken hayatlarını bizim için tehlikeye atan tüm itfaiyecilere teşekkürler. 🔥 👨‍🚒 🚒

7 ve 11. sınıf öğrencilerimiz harçlıklarından biriktirdikleri paralarıyla mama alarak köpek barınağına gittiler. Duyarlılıkları için öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

5. Sınıf öğrencilerimiz ODTU Bilim ve Teknoloji Müzesi'ni ziyaret ederek öğrendikleri konuları pekiştirme fırsatı yakaladılar.

Pi sayısının meşhur yaklaşık değeri 3,14 olduğu için her yıl 3'üncü ayın 14'üncü günü 1988 yılından beri “DÜNYA Pİ GÜNÜ” olarak kutlanıyor.

Ankara Yıldız Erkek Okullar arası Masa Tenisi müsabakalarına katılan öğrencilerimiz grup 3. sü oldu. Okulumuzu başarıyla temsil eden öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

6. sınıf öğrencilerimiz Fen Bilimleri dersinde farklı sıvıların yoğunluklarını deneylerle incelediler. Merak ve ilgi ile öğrenme heyecanları yüzlerinden okunuyordu.