Ortaokul

Fen Bilimleri dersimizde mikroskop ile mikroskobik canlıları gözlemledik.

Ortaokul öğrencilerimiz yeni öğrenci başkanlarını seçti. Feray'a 2017-2018 öğretim yılı görev süresince çalışmalarında başarılar diliyoruz.

5'ler Fen Bilimleri Bilgi Yarışmasında çok eğlendi. Yeni bilgiler öğrenip, eski bilgilerini pekiştirdi. Kim mi kazandı? Dostluk ve arkadaşlık kazandı. Her iki grup da birbirini kutladı ve hep birlikte çikolatalarını yediler.

Ortaokul 7. sınıf öğrencilerimiz kendi harçlıkları ve ailelerinin destekleriyle temin ettikleri erzak ve yiyecekleri Eryaman'da ki köpek barınağına götürdüler. Önemli bir sosyal sorumluluk görevini yerine çocuklarımızın mutlulukları ve gururları gözlerinden okunuyordu. Kendilerini bu güzel davranışlarından ailelerini verdikleri desteklerinden ötürü kutluyor, teşekkür ediyoruz.

Ortaokul ve Liselerimizde haftada bir saat tüm okul aynı anda kitaplarımızı okuyoruz. Kitap dostu olmakla gurur duyuyoruz.

6. sınıf öğrencilerimiz Avrupa'da 250'den fazla şehirle eş zamanlı olarak onlarca bilimsel deneyin sergilendiği ‘Bilimin Ev Hali’ temalı şenliğine ODTÜ'de katıldılar. Öğrencilerimiz bilimin günlük hayatın bir parçası olduğu’ mesajını vermenin en verimli yolunun ev olduğu düşüncesiyle kurgulanan ‘Bilimin Ev Hali’ temalı şenlikte her gün evlerinde iç içe bulundukları ancak belki farkında dahi olamadıkları bilimsel gerçeklere tanıklık edip biliminsanları ile beraber deneylere katıldılar.