Okul Öncesi

Çocuk Yogası, çocuklardaki hayal gücünü geliştirir, çocukların doğru nefes almalarını, esnekliklerini ve enerji dolu hallerini sürekli devam ettirmelerini sağlar.

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında 1. sınıfa başlayacak olan öğrencilerimizin yıl sonu gösterisini keyifle seyrettik. Gelişimleri ile gurur duyduk.

Ana sınıfı öğrencilerimiz ana ve ara renkleri karıştırarak özgün resim çalışması yaptılar ve ardından renkli taşlarla örüntü çalışması yaparak matematik dersinin eğlenceli yönlerini keşfetmeye başladılar.

Velilerimizle hafta sonları beraberliğimiz devam ediyor. Bu hafta sonu Anasınıfı öğrenci, veli ve öğretmenlerimizle keyifli bir kahvaltı ve sohbetteydik. Hepinizi çok seviyoruz.

Miniklerimiz "zaman" kavramını öğreniyor. Zamanın ne olduğu ile ilgili sohbet edip sevimli saatler yaptılar.

Merak eden ve oynayarak öğrenen anasınıfı öğrencileri, geometri tahtaları ve lastiklerle hayal ettikleri geotmetrik şekiller oluşturdular.