Okul Öncesi

Merak eden ve oynayarak öğrenen anasınıfı öğrencileri, geometri tahtaları ve lastiklerle hayal ettikleri geotmetrik şekiller oluşturdular.

En küçük olduklarından mıdır, nedir? Her yaptıkları pek bir güzel oluyor. Pijamalarını giydiler koca gün bizi kıskandırdılar :)

Miniklerimiz sonbahar mevsimindeki değişiklikleri yerinde deneyimlediler. Daha sonra güneşin içimizi ısıttığı şu son günlerde parkta gönüllerince eğlendiler. Aynı hafta sınıfta yaptıkları "Bebekliğime geri dönüyorum" etkinliğinde ise ne kadar büyüdüklerini fark ettiler.

Anasınıfı öğrencilerimiz bu hafta her bireyin farklı olduğunu "Parmak izimiz aynı mı? " adlı deneyi yaparak öğrendiler. Daha sonra işin içine duyu organlarını katarak "Eşini bul" oyunuyla zevkli anlar yaşadılar. 4 Ekim Hayvanları koruma gününü kutladılar ve ardından yağmurun oluşumu deneyini yaparak gözlem yapma, neden - sonuç ilişkisi ve hayal etme becerilerini geliştirdiler.

Onlar artık büyüdü ve İlkokula başlıyorlar. Yıl sonu gösterilerinde bizlere duygulu anlar yaşattılar. Anasınıfı mezunlarımızı sevgi ve mutluluk dileklerimizle 1. sınıfa geçiriyoruz.

Anasınıfı öğrencilerimiz, çalışmaları esnasında el göz koordinasyonlarını kağıt halı örgüsü yaparak, bilimsel düşünme becerilerini, sıvı deterjanın yağı temizleme özelliğini deneyerek, matematiksel zekalarını da nesnelerle ve sayılarla toplama işlemleri yaparak geliştirdiler.