Haberler

Kültür Bakanlığı Türk Sanat Müziği Korosu sanatçıları bizlerleydi. Şarkılarına eşlik ettik, müzik dolu bir öğleden sonra geçirdik. Bu güzel konser için hepsine teşekkür ederiz.

Ankara Eğitim Platformu 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı ilk toplantısı Özel Altın Eğitim Okulları ev sahipliğinde yapıldı. Toplantıya katılan ABC Okulları, Anaşehir Koleji, Arı Okulları, Artı Destek Eğitim Kurumları, Beştepe Koleji, Meltem Ayhan Okulları, Nesibe Aydın Okulları, Seviye Koleji, TED Koleji, Tevfik Fikret Okulları, Yıldız Sınav Koleji, Yükselen Koleji ve Zafer Koleji, kurucu ve kurucu temsilcileri, yeni dönemde yapılacak çalışmalar ile ilgili planlama ve değerlendirmelerde bulundular.

Ortaokul 8. Sınıf ve Lise 9. Sınıf öğrencilerimiz ODTU Teknokent'de bulunan Sebit Eğitim ve Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi'ni ziyaret ettiler. Kodlama, arduino, animasyon, video ve seslendirme ile ilgili uygulamalara katıldılar ve böylece VCloud ve Raunt Eğitim Yönetim Sistemleri'nin, yapım aşamalarını bizzat yerinde gördüler, yetkililerden bilgiler aldılar.

Anadolu Lisesi öğrencilerimiz, 81 yıllık geçmişi bulunan Ulucanlar Cezaevini ziyaret ettiler.
Ulucanlar Cezaevi’nin yapılış tarihi, cumhuriyetin ilk yıllarına dayanıyor. 1925 yılında inşa edilen cezaevinin geçmişi, Türk siyasi hayatından kesitler sunuyor adeta.

İlkokul öğrencilerimiz, Araştırmacı Çocuk, Maker Atölyesinde unutulmaz bir gün geçirdiler. Yaptılar, bozdular, kestiler, okudular. Doya doya öğrenip, ürettiler. Gelecek Atölyeyi iple çekiyoruz.

Altın Eğitim Okulları 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılına Ata'mızı ziyaret ederek başladı. Anıtkabir'de yapılan resmi törenin ardından Kurucumuz Sayın Tolga Özdemir, Anıtkabir defterini imzaladı.