Haberler

8. Sınıf öğrencilerimizle birlikte Sınav Kaygısı Atölyesinin 1. oturumunu gerçekleştirdik.
Çalışmanın amacı ; Öncelikle, öğrencinin sınava yüklediği değeri fark etmesi, acaba bu çalışmayı niye yaptık? sorusunu sorarak, kendi düşüncelerinde bir farkındalık oluşturmasıdır.
Öğrencilerimize, birlikte çalıştığımız keyifli zaman için teşekkürler ediyoruz.

Anadolu Lisesi öğrencilerimiz bilim, kültür, sanat, spor, yabancı dil sorularının bulunduğu bilgi yarışmasında kıyasıya bir mücadele verdiler. Yarışmacıların ve seyircilerin son derece keyif aldığı bu güzel etkinliği düzenleyen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Velilerimizle birlikte Sınav Kaygısı konusunu paylaştık. Keyifli saatler geçirdik hem düşündük hem güldük. Katılımcı tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.

Sosyal Projeler Eko-Okul çalışmaları kapsamında 3. sınıf öğrencilerimiz çevre gezisi yaparak doğadaki değişimleri gözlemledi, fotoğrafladı.

Ortaokul öğrencilerimiz 7. sınıf Fen Bilimleri dersinde, deney tüpünde şimşekler çakıyor çalışmasını yaptılar.

Fen Bilimleri dersimizde mikroskop ile mikroskobik canlıları gözlemledik.