Haberler

Altın Eğitim ve USA CAMP işbirliği ile, öğrencilerimiz Avrupa Bilim Turu çerçevesinde sabah erken saatlerde yola çıktılar. Bugünü CERN Avrupa Nükleer Araştırma Merkezinde geçiren çocuklarımız, bilim insanları ve mühendislerden bilgi aldılar.

Umutluluk istasyonumuzdan çıktığımız yolculuğumuzda bizleri yalnız bırakmayan tüm gönül yolcularına yürekten teşekkürler. Onlar geleceği aydınlattılar, hepsi birer Altın gibi parladılar. Şiir dinletimiz konuklarımızdan tam puan aldı.

5. Sınıf öğrencilerimiz ODTU Bilim ve Teknoloji Müzesi'ni ziyaret ederek öğrendikleri konuları pekiştirme fırsatı yakaladılar.

Les élèves de 4e année ont appris à faire des crêpes dans leur cours de Français. Après avoir mélangé de la farine, du lait, du beurre et des œufs, ils ont mangé de belles crêpes.

Bu yıl 4. sü düzenlenen Uluslararası ARTANKARA Çağdaş Sanat Fuarını ziyaret eden Güzel Sanatlar Lisemiz Resim Bölümü öğrencileri, sanatçılar ile de tanışma ve sohbet etme fırsatı buldular.

2-3-4 ve 5. sınıf öğrencilerimiz AFAD Etkinliklkeri çerçevesinde Kafadarlar Tiyatro oyunu ile Gençlerin Gözünden AFAD ve Afetleri Önleme Yolları resim sergisini gezdiler