Genel

Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizin 94. yaşını kutlamanın onurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.
Çağdaş, eleştirebilen, akılcı, kendisi ile barışık, sorumluluklarının bilincinde, özgür düşünen, ulusal ve evrensel değerlerle donanmış, bilimde ve sanatta dünya standartlarında üretebilen, ülkemizi dünyaya taşıyacak, başarmaya kararlı gençler yetiştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Altın Eğitim Ailesinin ve milletimizin “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” nı en içten dileklerimizle kutlarız.
Cumhuriyetimizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü özlemle, minnetle ve saygıyla anıyoruz.

Uzun yaz tatilinin ardından nihayet çocuklarımıza kavuştuk. Altın Eğitim Okullarının 21. Eğitim Öğretim yılının açılış töreninde kurucumuz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin yaptıkları konuşmalardan sonra yılın ilk ders zili çaldı. Tüm Altın Eğitim Ailesi'ne sağlıklı, üretken, başarılı bir yıl diliyoruz.

Anadolu Lisemiz ve Güzel Sanatlar Lisemiz 2017 Mezunlarını duygu yüklü bir törenle uğurladık. Ülkemize donanımlı, kültürlü, nitelikli gençler kazandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Yolunuz açık olsun sevgili gençler.

Buradasınız: Home Haberler