Genel

Altın Eğitim Okulları 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılına Ata'mızı ziyaret ederek başladı. Anıtkabir'de yapılan resmi törenin ardından Kurucumuz Sayın Tolga Özdemir, Anıtkabir defterini imzaladı.

Bilim Fuarımızı, İlk ve Ortaokul öğrencilerimizin hazırladığı Türkçe, Fen, Matematik, Sosyal Bilimler, Yabancı Dil, Teknoloji, ve Sanat alanlarında toplam 62 proje ile başarılı bir şekilde tamamladık. Fuarımıza yoğun ilgi gösteren velilerimize ve hazırlayıp sunan öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Sonunda kavuştuk. 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılına başladı. Tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize güzel bir yıl diliyoruz.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı 7'den 70'e bize yakışır bir şekilde kutladık. Öğrencilerimiz sundukları gösterileri ile beğeni ve alkış aldılar.

E- Bülten Aboneliği

Okulumuzla ilgili haberleri almak için lütfen mail listemize kaydolunuz

Altinegitim Shape Logo beyaz

Buradasınız: Home Haberler