Genel

“Ankara Eğitim Platformu” grubu Mayıs ayı toplantısı platformda yer alan okul kurucu ve kurucu temsilcilerinin katılımıyla 14 Mayıs 2018 tarihinde Arı Okulları'nda gerçekleştirildi.

Altın Eğitim ve USA CAMP işbirliği ile, öğrencilerimiz Avrupa Bilim Turu çerçevesinde sabah erken saatlerde yola çıktılar. Bugünü CERN Avrupa Nükleer Araştırma Merkezinde geçiren çocuklarımız, bilim insanları ve mühendislerden bilgi aldılar.

Umutluluk istasyonumuzdan çıktığımız yolculuğumuzda bizleri yalnız bırakmayan tüm gönül yolcularına yürekten teşekkürler. Onlar geleceği aydınlattılar, hepsi birer Altın gibi parladılar. Şiir dinletimiz konuklarımızdan tam puan aldı.

Haftasonlarında velilerimizle buluşmalarımız devam ediyor. Resim, Yoga ve İngilizce Konuşma atölyeleri tüm velilerimize açık.

Buradasınız: Home Haberler