Hobi ve Eğitim Atölyeleri

VELİ VE ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN HAFTA İÇİ VE HAFTA SONU ATÖLYELERİMİZ

hobi atolye 1

Değerli velilerimiz,

Sizler ve öğrencilerimize yönelik farklı beceri ve ilgi alanlarına yönelik gerçekleştirdiğimiz atölyelerimizle günlük koşuşturmalardan uzak kendinize hemde çocuğunuza zaman ayırmanızı hedefledik.

Bu çalışmalar ile ilgili detay bilgiler:

Veli Atölyeleri

* 7-19 Yaş Aile Eğitimi Atölyesi - Çocuklarınızla belirtilen yaş grubu aralığında zamanın gerektirdiği beklentiler göz önünde bulundurularak sağlıklı iletişimler ve paylaşımlarda bulunmak üzere Rehberlik servisimiz tarafından uygulanan bir eğitimtir. 8 haftalık sertifikalı bir programdır. Çarşamba günleri öğleden sonra yapılmaktadır. Katılım ücretsizdir.

* Bilişim Teknolojileri Atölyesi - Temel bilgisayar kullanımı ve Office programları eğitimi içerir. Cumartesi günleri 10:00-11:30 saatleri arasında yapılmaktadır. ücretsizdir.

* Resim Atölyesi - Farklı resim yapma tekniklerini kapsayan bu atölyemiz Cumartesi günleri 10:00-11:30 saatleri arasında Güzel Sanatlar Lisemiz bünyesinde yapılmaktadır. Katılım ücretsizdir.

* İngilizce Konuşma Atölyesi - Günlük hayatınızda veya iş hayatınızda İngilizce konuşma becerilerini arttırmaya yönelik native speaker ile yaptığımız atölyemizdir. 2 haftada bir Cumartesi günleri 10:00-11:30 saatleri olup katılım ücretsizdir.

* Yaratıcı Drama  Atölyesi - Bireyi etkin, katılımcı ve her şeyden önce “yaratıcı” kılmayı amaçlayan bir sanat eğitimi etkinliğidir. Cumartesi günleri 10:00-11:30 saatleri arasında yapılmaktadır. Katılım ücretsizdir.

* Yoga - Ruh ve bedeninizi dinlendireceğiniz Yoga Atölyeleri Cumartesi günleri 11:00-12:30 saatleri arasında yapılmaktadır. Katılım ücretlidir.

Öğrenci Atölyeleri

* Mutlu Çocuk, Mutlu Aile Atölyesi çocuklarınızla birlikte katılabileceğiniz tek seferlik eğitimdir, ayda bir kere Cumartesi günü 2 saat olarak uygulanır. Atölye ücreti aile başı 150 TL'dir.

Eğitimin amacı: Anne, baba, çocuk arasında etkili iletişim kanallarının açılmasıdır.

* Kumda Oyun ve Masal Etkinlikleri Atölyeleri yaş gruplarına göre ayrılarak, Eğitimde Oyun Etkinlikleri Danışmanımız tarafından raporlanarak veliye bilgi verilecektir.

Eğitimin amacı fiziksel olarak

- El kaslarının ve parmak kontrolünün gelişimini sağlamak,
- Bacak ve kol kaslarının gelişimini sağlamak,
- El-göz koordinasyonunun gelişimini sağlamak,

zihinsel olarak

- Algı gelişimini sağlamak,
- Neden-sonuç ilişkisini gözlemlemeyi sağlamak,
- Hayal dünyalarını geliştirmek,
- Bakış açılarını geliştirmektir.

Hafta içi okul sonrasında yapılacak çalışmalar 1 hafta Kum Oyunu 1 hafta Masal Etkinlikleri olarak toplam 4 hafta sürecektir. Atölye ücreti 200 TL'dir

* WISC-R Zeka Testi, çocuğun farklı alanlardaki yeteneklerini ölçer, zihinsel gelişimi ile ilgili bilimsel sonuçlar verir. Görsel-algısal, görsel-motor becerilerini ölçer. WISC-R, velinin isteğine bağlı olarak uygulanacaktır. Test ücreti 300 TL'dir.

Tüm çalışmalar okulumuz öğretmenleri tarafından verilir.

E- Bülten Aboneliği

Okulumuzla ilgili haberleri almak için lütfen mail listemize kaydolunuz

logoAE

Buradasınız: Home Etüd Genel Hobi ve Eğitim Atölyeleri