Fen Bilimleri Eğitimi

Günümüzde yaşanan hızlı ve köklü değişimin temel dinamiklerinin başında “bilim ve teknoloji” gelmektedir.
Bilimsel düşüncenin temeli olan fen eğitimi, öğrencilerimizin anaokulundan başlayarak orta öğretimin sonuna kadar neden-sonuç ilişkisine göre düşünüp davranmalarını sağlayacak şekilde planlanmıştır.

Okulumuzda bu planları uygulayacak birden çok duyuya hitap edecek biçimde hazırlanmış 1 Fen, 1 Fizik, 1 Kimya, 1 Biyoloji, 2 Bilgisayar, 2 Görsel Etkinlik Laboratuvarı bulunmaktadır ve öğrencilerimiz aldıkları fen eğitimini bu şekilde pekiştirmekte, bu eğitimi yalnızca teorik olarak değil deneysel olarak da edinebilmektedirler.

Geliştirdikleri projeler ile öğretmen gözetiminde deneyler yapabilmekte ve eğitimde yüksek kalitenin getirdiği “öğrenmeyi öğrenme” becerisini edinmektedirler.

Buradasınız: Home Hakkımızda Akademik Programlar Fen Bilimleri Eğitimi